Wylax heeft een nieuwe website!

Met een nieuwe en verbeterde, eigentijdse en toegankelijke ontwerp, is de nieuwe website van Wylax volledig herontwikkeld . Het is ontworpen om geheel klantgericht te zijn, dankzij de eenvoudige navigatie en intuïtieve structuur van de site. De website is ook beschikbaar in het Engels om de website meer relevant, aantrekkelijk, helder en interessant te maken, voor alle klanten. De website zal worden bijgewerkt met onderwerpen en kwesties die relevant zijn voor deze sector en industrie. Het zal ook mogelijk zijn om direct een huidige catalogus te raadplegen. Koen Sonneveldt, Algemeen Directeur van Wylax, heeft gezegd: “We zijn enthousiast over de lancering van de vernieuwde website site van Wylax en de robuuste informatie dat deze aan onze klanten gaat aanbieden. We vertrouwen erop dat deze nieuwe website onze bezoekers een verhelderende ervaring zal geven en onze aanwezigheid op de markt zal vergroten”. Wylax zal steeds zijn huidige krachtige bericht/boodschap verstrekken aan zijn klanten op de beste mogelijke manier. Wij moedigen onze bezoekers aan de website te verkennen en zich aan te melden voor rechtstreekse e-mails in:verkoop@wylax.nl