Vers uit Parijs

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij recentelijk een samenwerking aangegaan met groothandel Maison Dejean.

Deze nieuwe samenwerking opent voor ons, en dus ook voor u, de deuren naar Europa’s grootste versmarkt “Rungis” in Parijs.

Oprichters en drijvende kracht van groothandel Maison Dejean zijn Gérard Déjean en Philbere Nijenhof. Meerdere keren per week rijden zij naar Parijs om daar op bestelling de mooiste, verse producten aan te kopen.

Assortiment

Op deze hal-tot-hal markt selecteren de specialisten van Maison Dejean de meest prachtige, kraakverse en bijzondere producten. Die wij daarna aan onze klanten kunnen uitleveren.
Denk hierbij aan vis, vlees, gevogelte, AGF, kaas en nog veel meer. In feite zijn zij de personal shopper, met verstand van zaken, van ons en van onze klanten op de grootste versmarkt van Europa. Hoe mooi is dat!

Levering

De levering met verse producten aan ons vindt twee keer per week plaats. Deze producten leveren wij vervolgens samen met onze verse vis weer uit aan onze klanten. Het geeft onze klanten een unieke kans om te werken met producten die normaal niet binnen handbereik zijn.

Buiten dit brede aanbod van producten importeren Gérard en Philbere ook een zeer breed en gevarieerd assortiment aan speciale buitenlandse kazen uit o.a. Italië, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Deze worden aangeleverd vanuit het kaaspakhuis in Abcoude, waar Maison Dejean overigens ook gevestigd is.
Deze samenwerking zorgt voor een uitstekende aanvulling op ons bestaande assortiment, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of bel onze afdeling verkoop op 0183-301333.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op: www.versuitparijs.nl.